Duran Duran работят по нов албум с участието на бившия китарист

...
Duran Duran работят по нов албум с участието на бившия китарист
Коментари Харесай

Duran Duran работят с Анди Тейлър по нов албум

Duran Duran работят по нов албум с присъединяване на някогашния китарист и създател на групата - Анди Тейлър. Макар новината да е повече от радостна за феновете на бандата, тя несъмнено е обвързвана и с огромна доза горест след последните вести за здравословното положение на Тейлър, който през последните години се бори с тежката диагноза рак на простатата и  призна, че има рецидив и е в терминален етап на заболяването.

Анди Тейлър,  който свири с групата сред 1980 и 2001 година,  бе диагностициран преди четири години. Очаквахме да го забележим на сцената в края на предходната година на церемонията за въвеждането им в Залата на славата на рокендрола,  но той не можа да участва поради влошеното му здравословно положение.

Новината за идния нов албум с присъединяване на Анди Тейлър Duran Duran споделиха в Instagram профила си. В поста се прецизира, че групата „ работи по специфичен нов музикален план ", който ще се появи по-късно тази година, като Тейлър " ще се причисли към нас на китара в някой от частите “. 

А както басистът на групата Джон Тейлър показа за The Mirror - Саймън льо Бон лети всяка седмица до Ибиса, с цел да работи с Анди по частите в личното му звукозаписно студио.
    View this post on Instagram           
A post shared by Duran Duran (@duranduran)

Междувременно Duran Duran се приготвят да стартират турнето Future Past в Обединеното кралство и Ирландия в края на април. Те ще свирят (без Тейлър) в Манчестър, Лондон, Лийдс, Бирмингам, Дъблин и Глазгоу.

Фронтменът на Scissor Sisters и соло реализатор Джейк Шиърс ще се причисли към групата като специфичен посетител на концертите дружно с Lia Lia. За информация и билети за турнето вижте тук.
    View this post on Instagram           
A post shared by Duran Duran (@duranduran)

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР